
Ройбуш із какао-чайлу. Має яскравий аромат трюфеля з помітними шоколадними нотками, що гармонійно підсилюють приємну та смакливість цього вишуканого напою.
Є фасування по 0,25 кг, 0.5 кг і 1 кг
Країна походження: ПАР
Тип: Ройбуш
Смак: м'який
Аромат: приємний
Один зі способів заварювання ройбушу (етнічного чаю):
Порція: чайна ложка на чашку 350 мл і ще одна додаткова — на чайник.
Час заварювання: 5-6 хвилин за температури 95 °C.
Особливі умови: заварювати двічі-тричі. Можна додавати цукор, молоко або мед.
Основні | |
---|---|
Виробник | Османтус |
Країна виробник | ПАР |
Тип чаю | Ройбуш |
Склад чаю | Збір |
Форма випуску | Листовий |
Розмір чайного листа | Рублений |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 250 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
- Ціна: 391,50 ₴