Аргентинський не очищений мате, став легендою Південної Америки. Має сильний, але водночас м'який тонізувальний ефект, адаптований до вживання за допомогою звичайного «чайного заварювання». Містить шматочки гілочок мате, що робить його смак солодким і м'яким.
Є фасування по 0,25 кг, 0.5 кг і 1 кг
Країна походження: ■
Тип: Мате
Смак: солодкий
Аромат: насичений
Один зі способів заварювання мате (етнічного чаю):
Порція: дві чайні ложки на чашку 350 мл і ще одна додаткова — на чайник. Час заварювання: 1 хвилина за температури 95 °C. Особливі умови: пити мате потрібно відразу, щойно він досить охолонув. Під час традиційного заварювання використовують калабасу та бомбілью. Водночас порція збільшується до 30 грамів, а час вживання (у разі постійного підливання окропу) — до 30 хвилин.
Основні | |
---|---|
Виробник | Османтус |
Країна виробник | Аргентина |
Вага | 250 г |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Розмір чайного листа | Дрібнолистовий |
Склад чаю | Збір |
Тип чаю | Мате |
Упаковка | Паперовий пакет |
Форма випуску | Листовий |
- Ціна: 150 ₴