Білий в'язаний чай "Стрелі Ку Дин" Османтус
- В наявності
614 ₴
478,92 ₴
Ку Дин — це напій, який використовується з лікувальною метою тисячоліттями. Стріли Ку Дин (гірка сльоза) у Китаї ще називають роженом. Сировиною для цього чаю слугує молода листя падуба широколиста. Для цього дерева характерні товсті, масивні гілки та м'ясисте листя.
Самі китайці впевнені, що цей напій здатний вилікувати сто хвороб. Згідно з легендою, імператор Таньбао династії Тан одного разу представив небажану посудину з цим чаєм. алію, що він здатний зберегти красу та молодість дівчини. Відтоді напій і став популярним.
За походженням порівнювати його із зеленим чаєм не можна, швидше з вітамінним напоєм. А ось за технологією виробництва Кудин із ним має багато спільного. Заготовляється сировина, щойно починають зеленяти листя. Після цього листя скручується, проколюються, сушяться на сонці та сортуються.
Склад
Скручене вручну в тугі трубочки та висушене листя падуби.
Колір, аромат, смак
Настій має золотистий прозорий колір. Аромат не має нічого спільного ні з чайним напоєм, ні з трав'яним. Це особливий аромат копченості. Смак гірко-терпкий. У разі неправильного заварювання настій виходить занадто гірким. Правильно приготований напій має благородну, приємну гіркуватість і солодкий м'який посмак.
Корисні властивості
Ку Дин у разі правильного приготування є джерелом вітамінів, мікро- та макроелементів. Його хімічний склад унікальний. Тому напій має цілий список корисних властивостей:
розріджує кров, знижує ризик тромбоутворення, покращує венозний відтік;
зміцнює стінки судин;
покращує діяльність серцево-судинної системи;
знижує нервову напругу;
сприяє виведенню токсинів;
стимулює відтік жовчі;
має відхаркувальну дію;
надає жарознижувальний та антибактеріальний ефект;
має протизапальну дію;
сприяє зниженню ваги;
знижує рівень холестерину та цукру в крові;
нормалізує діяльність сечостатевої системи;
має протираковий ефект;
виводить надлишкову рідину з організму;
сприяє нормалізації гормонального фону в жінок.
Є фасування по 0,25 кг, 0.5 кг і 1 кг
Характеристики
Країна походження: Китай
Тип: Білий
Смак: чорний, насичений
Аромат: тонкий
Спосіб заварювання
Щоб отримати дійсно корисний напій, важливо Ку Дин правильно заварювати. Важливий момент — температура води, від якої залежить смак настою та його корисні властивості. Якщо використовувати окріп, напій буде гірким, як полин. Ідеальна температура води — 40-70 градусів. Це дасть змогу усунути гіркоту, розкрити аромат і смак напою.
На порцію береться одна паличка (уперше можна взяти половинку).
Заварювальний чайник обдається окропом, потім кладуть сировину та заливають водою, яку необхідно відразу ж злити. Потім Ку Дин заливається повторно водою й настоюється впродовж 7-10 хвилин.
Особливі умови: Заварювати чай можна до п'яти разів.
Подаруйте собі дивовижний ніжний напій і насолодіться його незвичайним смаком!
Відсилання винятково після 100% оплати!
Основні | |
---|---|
Виробник | Османтус |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Білий чай |
Склад чаю | Збір |
Форма випуску | Пресований |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 250 г |
Упаковка | Паперовий пакет |
- Ціна: 478,92 ₴