Це такий традиційний китайський напій на основі коричневого цукру. Його виготовляють у провінції Фуань спеціальним способом, що дає змогу зберегти всі корисні властивості та вітаміни в тростині. Потім до нього додають імбир і отримують не просто смачний фруктовий напій, а справжню вітамінну бомбу!
Цей напій покращує травлення;
Зміцнює серцево-судинну систему;
Виводить токсини та очищає печінку;
стимулює мозкову активність;
Завдяки вмісту імбиру допомагає запустити й активувати обмінні процеси в організмі та прискорити метаболізм;
А завдяки більшому вмісту вітаміну C активно використовується в народній медицині для лікування застуди та грипу. І це тільки мала частина корисних властивостей Фуань-ча!
Для заварювання фруктового чаю з імбиром рекомендується використовувати 1 чайну ложку на склянку кип'яченої води температурою не вище 100 градусів. Настоювати не більш ніж 5 хвилин, вживати не пізніше ніж 4 години до сну.
Відсилання винятково після 100% оплати!
Основні | |
---|---|
Виробник | Османтус |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Квітковий чай |
Склад чаю | Збір |
Форма випуску | Розсипний |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 500 г |
Упаковка | Скляна банка |
- Ціна: 474,15 ₴